aanmelden volwassene

Na je aanmelding bij Het Speelvlak door middel van het contactformulier volgt een uitnodiging voor een kennismaking en intake. Je wordt gevraagd om daarvoor een vragenlijst in te vullen en op te sturen. In dit gesprek staan we stil bij jouw biografie, invloedrijke gebeurtenissen, belangrijke anderen, eventueel eerdere hulpverlening en natuurlijk de reden van de aanmelding. De ingevulde vragenlijst is daarbij aanvullend. Ook bespreken we de mogelijkheden van Het Speelvlak om vervolgens, indien dat passend is, samen de doelen en het daarbij passende therapieaanbod te bepalen.

Na drie sessies vind een evaluatie plaats. Als de conclusie is dat het therapieaanbod voldoende aansluit wordt samen overeengekomen wanneer de volgende evaluatie plaatsvindt of het moment van afsluiten bepaald.

Het speelvlak onderscheidt zich door een onderbouwde ervaringsgerichte benadering. Daardoor kunnen op een geïntegreerde en effectieve wijze veel (hulp-)vragen worden aangepakt. Echter soms vraagt de reden van aanmelding om een intensiever of uitgebreider aanbod dan Het Speelvlak kan bieden. Het Speelvlak zal dan samen zoeken wat wèl zou kunnen passen. Zo kan besloten worden om samen met andere voor Het Speelvlak vertrouwde professionals een tijdelijk (zorg-)netwerk te creëren. Of indien nodig, contact worden gezocht met een meer specialistische (zorg-)aanbieder.

Wanneer je onderstaand formulier invult en verzendt, nemen wij vlot contact met je op. De ingevulde contactgegevens worden enkel daarvoor gebruikt.

Creativiteit

CREATIVITEIT
is verrassend
patronen
en
gewoontes
doorbreken.