wie kom je tegen in het speelvlak

De ervaren professionals van Het Speelvlak.

tarieven

Een overzicht van de verschillende tarieven.

waar zit het speelvlak

Een eigen praktijkruimte,
ingericht om ervaringsgericht te kunnen werken.

over het speelvlak

Het Speelvlak onderscheidt zich door een onderbouwde ervaringsgerichte benadering. Daardoor kunnen op een geïntegreerde wijze verschillende (hulp-)vragen worden aangepakt.

Een ervaringsgerichte benadering biedt veel mogelijkheden en leidt tot goede resultaten. Het maakt dat Het Speelvlak de wens heeft dat een dergelijke benadering voor zowel kinderen, volwassenen en professionals breed toegankelijk is. Voor iedereen die het nodig heeft: plaats om te zijn en ruimte om te worden. Vanuit dat ideaal is Het Speelvlak ontstaan. Bij complexere (hulp-)vragen werken de professionals van Het Speelvlak samen met andere specialisten. Meestal gaat dit via 1nP.

De beroepscode van de FVB geldt als richtlijn voor het handelen. Vanaf 2017 is de wet Wkkgz van kracht. Het Speelvlak voldoet volledig aan de bepalingen van deze wetgeving en is daartoe aangesloten bij de klachtenregeling, klachtenfunctionaris en geschillencommissie van het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG). Het Speelvlak heeft een AGB-code (code 90062274) en staat bij de KvK geregistreerd (nummer 55417108).

Het Speelvlak hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Voor meer informatie klik op onderstaande link.

privacy document Het Speelvlak