spelimpuls

Spelimpuls is een spelgroep voor jonge professionals in opleiding die een plek zoeken voor persoonlijke verdieping en ontwikkeling.

In een kleine groep (4 tot 6 deelnemers) wordt er door middel van de methode Developmental transformations onder begeleiding van een hierin getrainde dramatherapeut gespeeld met persoonlijk materiaal. Zo kan vorm worden gegeven aan gedachten, gevoelens en impulsen en kunnen deze verder worden onderzocht.

Vrije improvisatie is de basis van Developmental transformations (DvT). In het spontane spel doe je ervaringen in het hier en nu op en word je uitgenodigd om de opkomende gevoelens en gedachten verbaal en non-verbaal in te brengen en ermee te spelen, om ze vervolgens weer los te laten zodat ze kunnen transformeren tot iets nieuws. Je ervaart steeds meer vrijheid en ruimte in de onvoorspelbare spelontmoetingen en steeds minder blokkerende impasses.

Bij DvT gaat het kortgezegd om het vergroten van jouw persoonlijke speelruimte in het leven. Je versterkt het vertrouwen dat je onafhankelijke keuzes kunt maken en invloed hebt op je eigen leven. Dat leidt tot een realistischer zelfbeeld en vergemakkelijkt het sociale functioneren. Je beleeft meer en meer dat je om kunt gaan met een wereld die voortdurend in beweging is.

Spelimpuls vindt plaats om de week op dinsdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur). De locatie is Het Speelvlak in Amersfoort.

Aanmelden kan via het mailadres eva.boorsma@hetspeelvlak.nl. Of via aanmelden. Onder vermelding van: Aanmelding Spelimpuls, met NAW gegevens (met telnr). De training start bij voldoende aanmeldingen.

Voor Spelimpuls committeer je je aan 7 bijeenkomsten (waarvan je er 1 mag missen en inhalen). De kosten voor deze 7 keer zijn €99,- . Het bedrag kan worden overgemaakt naar rekening-nummer: NL25TRIO 07888 50342 t.n.v. Eva Boorsma o.v.v. Spelimpuls Het Speelvlak en je naam + achternaam (in overleg zijn er mogelijkheden voor een betalingsregeling).

Contact

CONTACT
is in verbinding
met anderen
dicht bij
jezelf
blijven.